Доставка на стоки

Новите части които предлагаме на сайта ни НЕ СА В НАЛИЧНОСТ и ни трябват 2-3 дни за доставка. Частите които са втора употреба са налични в офиса ни, който се намира в град София, Люлин 10, бл.121

ПРИМЕРНИ ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:

Доставка за София - 10 лв

Доставка до офис на Еконт Експрес - 7.00 лв

Доставка до адрес в България - 10 лв

Всички горни цени са примерни!

Цената на доставка зависи от теглото на продукта, от цената на продукта, от срока на доставка и др.

За повече информация може да посетите страницата на нашият основен доставчик Еконт Експрес

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ:

Всички продукти, които изпращаме са с възможност за преглед и тест, ако това не налага нарушаване на опаковката и търговския вид.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Продуктите могат да бъдат платени по банков път или при получаване с наложен платеж.

КАСОВ БОН:

Предпочитан куриер е ЕКОНТ. За направеното от клиента плащане, куриерската фирма издава "Разписка за пощенски превод " на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки.  Ако доставката е извършена чрез куриерска фирма Еконт (лицензиран оператор по Закона за пощенските услуги) и сте заплатили чрез наложен платеж, трябва да получите разписка за изплатен ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД от куриера в момента на заплащане на дължимата сума.  В случай, че не сте получили този документ, можете да се обърнете директно към куриера извършил доставката към вас или към офисите на куриерска фирма Еконт.

Правно основание за неиздаване на касов бон при доставка, извършена чрез лицензиран оператор по Закона за пощенските услуги:

НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ НА ПРОДАЖБИ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА

Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп. - ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм. - ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА:

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

1. Запазена оригинална опаковка (чл. 50, ал. 1 от ЗЗП)

2. Не са налице повреди по опаковката.

3. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.